nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 6 juli 2022

Cheque uitreiking Wielerclub Gierende banden

Bestuurslid Piet-Hein van Herk heeft dinsdag 5 juli een mooie donatie in ontvangst genomen van Wielerclub De Gierende Banden uit Utrecht.

De mannen van het vrienden-wielerteam hebben met veel enthousiasme het afgelopen half jaar zich ingezet voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. Met inzameling van verjaardagsgeld en een toertocht voor familie en vrienden heeft de club zijn eigen verwachtingen overtroffen. Maar liefst € 2253,- is er in totaal opgehaald. Een prachtig bedrag waar we heel blij mee zijn.

Oprichter Sierk de Jong: “We wilden graag iets voor de kinderen in Utrecht doen. Sporten heeft ons als club samengebracht en vriendschappen zijn hier ontstaan. Dat gun je elk kind. Plezier, samen sporten én ook lekker gezond bezig zijn!”

Bedankt mannen! Met dit bedrag kunnen we weer meer kinderen helpen om te sporten of iets creatiefs te doen. Ben jij geïnspireerd en wil jij (met jouw club) ook een actie op touw zetten? Dat kan! Ga dan naar: https://lokalefondsen.mijnjeugdfondsactie.nl/project/jeugdfonds-sport-cultuur-utrechtLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.