nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 24 augustus 2022

Cheque uitreiking V.UG.S

Dinsdag 23 augustus mocht Jolanda Kamphuis, coördinator Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht, een waardecheque in ontvangst nemen van studievereniging V.U.G.S uit Utrecht. Tijdens het collegejaar 2022 heeft de Donacie (commissie die geld ophaalt voor een zelfgekozen goede doel) allerlei leuke acties op touw gezet om geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht. 

Van bingo tot toetjes: in actie voor het Jeugdfonds

Vicevoorzitter en commissaris Extern Silke: “Dit jaar hebben we met de commissie, de Donacie, verschillende activiteiten georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn een bingo, een diner, een veiling en een schilderactiviteit. Verder hebben we bij alle lezingen van onze verenigingen toetjes verkocht. En ook deze opbrengst ging naar het Jeugdfonds. Door de inzet van de commissie en bijdrage van alle andere V.U.G.S.-leden bij deze activiteiten hebben we uiteindelijk een mooi bedrag opgehaald van € 1263,41.”

“Als er iets belangrijk is voor je welzijn, dan is het wel voldoende kunnen sporten of een leuke hobby doen. Niet voor iedereen is dit zo vanzelfsprekend, wij vinden dat iedereen deze mogelijkheden moet krijgen,” aldus Silke.

Wij bedanken iedereen van V.U.G.S. voor hun creatieve bijdrage. Dankzij jullie inzet kunnen we weer meer kinderen in de provincie Utrecht meedoen met sport of iets creatiefs.

Actie of doneren?

Ook in actie komen voor het Jeugfonds? Kijk dan op deze donatiepaginaLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.