nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Friesland pagina

Friesland | 24 oktober 2018

Cambuur Verbindt partner van Jeugdfonds Sport Friesland

Op vrijdag 19 oktober heeft Jeugdfonds Sport Friesland zich formeel verbonden aan de stichting Cambuur Verbindt door het tekenen van een samenwerking. Want voetbal is meer en heeft de maatschappelijke taak om mensen te verbinden en nieuwe kansen te geven. Alle kinderen moeten kunnen sporten!

Naast Jeugdfonds Sport Friesland is er ook een samenwerking getekend met de volgende bedrijven/organisaties: Het Nieuwe Stadsweeshuis, Gemeente Leeuwarden, Rabobank Noordwest Friesland, Bouwgroep Dijkstra Draisma, BV Sport.

Over Cambuur Verbindt
Cambuur Verbindt is de maatschappelijke stichting van de Betaald Voetbal Organisatie SC Cambuur, opgericht in november 2013. Onder de noemers Talentontwikkeling, Gezondheid en Integratie/Leefbaarheid organiseert de stichting tal van maatschappelijke activiteiten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: OldStars Walking Football, CambuurT Voetbal, Playing for Success en sportdagen in samenwerking met het Fonds Gehandicaptensport.

Het doel van de stichting Cambuur Verbindt is bij te dragen aan de leefbaarheid en de gezondheid van de bewoners van de wijken en dorpen in het verzorgingsgebied van SC Cambuur (de stad Leeuwarden en de omliggende regio).

Op de foto: bestuurslid Herma van Keulen ondertekent de overeenkomst namens Jeugdfonds Sport Friesland. Foto: Dijks Fotografie (https://www.dijksfotografie.com/). Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Friesland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.