nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Brabant pagina

Brabant | 22 april 2021

Bro*s Achieve Glory doneert aan het Jeugdfonds Sport Brabant

Op woensdag 21 april 2021 hebben Luuk, Tim en Tomás van Bro*s Achieve Glory een cheque van €500,-  overhandigd aan Sandra Heerius, voorzitter van het Jeugdfonds Sport Brabant.

Bro*s Achieve Glory is een nieuw kledingmerk dat sinds 6 april jl. gestart is. Met een crowdfundingsactie voor de start van hun bedrijf hebben ze ook  €365,20 opgehaald voor het Jeugdfonds Sport Brabant. Zelf hebben ze dat bedrag afgerond op €500,- waardoor weer enkele kinderen kunnen gaan sporten.

Voorzitter  Sandra Heerius is erg blij met het bedrag: ”Wat tof dat jullie als jonge ondernemers het mogelijk maken dat kinderen, voor wie het niet vanzelfsprekend is, toch kunnen sporten. Een mooi voorbeeld van jullie maatschappelijke betrokkenheid. Dank je wel, namens de kinderen.”

Aangezien de jongens van Bro*s zelf zeer actief zijn in de sportwereld gunnen ze elk kind ook het plezier van sporten en daarom hebben zij zich als ambassadeur aan het Jeugdfonds Sport Brabant verbonden sinds eind 2020.

Sport verbindt, verbroedert en geeft vooral heel veel plezier! Om ervoor te zorgen dat Bro*s het Jeugdfonds Sport Brabant kan blijven ondersteunen kun je bij elke bestelling aangeven of je een kleine bijdrage wilt toevoegen. Daarnaast kun je een losse bijdrage doen. Met deze steun kunnen nóg meer kinderen meedoen en zich optimaal ontwikkelen. BRO*S  zorgt ervoor dat alle bedragen één-op-één naar het Jeugdfonds Sport Brabant gaat. Dus naast deze €500,- hoopt Bro*s in de toekomst nog meer geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport Brabant.

Bro*s Achieve Glory is altijd in beweging! Vallen en opstaan, het beste uit jezelf naar boven halen, dat is waar BRO*S voor staat. Daarom zeggen wij ook:

DARE TO BE DIFFERENTLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Brabant

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.