nieuws

11 oktober 2019

Breakdanceproject The Floor is Yours weer van start!

‘The Floor is Yours’ is een serie van tien breakdancelessen die op verschillende locaties in Nederland gegeven wordt en kinderen de kans geeft te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League.

Alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen! De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance. De kosten voor de hele serie danslessen bedraagt 25 euro. Als ouders de lessen niet kunnen betalen, wordt het lesgeld betaald door het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Waar en wanneer starten  de danslessen?

De lessen worden gegeven op verschillende plekken door heel Nederland en gaan dit najaar van start! Kijk op de speciale pagina van The Floor is Yours voor alle informatie over de lessen.

Meedoen? Dat kan!

Schrijf je in!

Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours is de City versus City dancebattle als onderdeel van een event van de Nederlandse Breakdance League (NBL). De battle vindt plaats op zaterdag 16 november in Den Bosch. Hier maken de deelnemers kennis met het wedstrijdelement van breakdance. In een battle zullen de leerlingen van elke stad alle moves aan elkaar laten zien die ze in de lessenreeks geleerd hebben. Een deskundige jury van dansdocenten bepaalt welke crew de winnaar is van het seizoen. Daarnaast zien de leerlingen breakdancers uit heel Nederland aan het werk en leren ze weer nieuwe moves.

Bekijk de video van de battle in Eindhoven van 23 juni:Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.