nieuws

Naar Jeugdfonds Cultuur Arnhem pagina

Arnhem | 22 februari 2019

Benefietconcert Lorenzo Gatto (viool) en Julien Libeer (piano) 31 maart


Dit jaar organiseert dev Lionsclub op 31 maart het benefiet concert ten gunste van het Jeugdfonds Cultuur Arnhem.

Het optreden wordt dit jaar verzorgd door het befaamde Belgische duo LORENZO GATTO, viool en JULIEN LIBEER, piano. Ze worden unaniem geprezen door collega’s en vakpers, zowel hun solo- als duo carrière. Lorenzo won zowel de tweede prijs als de publieksprijs tijdens de Koningin Elisabethwedstrijd in 2009. “Ik wil vooral eerlijk klinken. Er is breekbaarheid in mijn toon, het is een weerspiegeling van wie ik ben als persoon. Dat is wat muziek voor mij is: een uiting van menselijke kwetsbaarheid”. Julien studeerde bij en speelde met onder andere de meesterpianiste Maria João Pires: ” Hij is de complete muzikant, die op elk muzikaal moment getuigt van een diep begrip van het werk, een solide intellect en een onfeilbaar instinct voor het onvatbare”.
Op het programma werken van Beethoven, Bach, Kreisler en Franck.

De opbrengst van dit benefietconcert zal worden besteed aan muzieklessen voor kinderen die niet als vanzelfsprekend met muziekles in aanraking komen vanwege o.a. financiële redenen.

Het concert vindt plaats op 31 maart, om 15.00 uur in de Vredebergkerk in Oosterbeek.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Arnhem

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.