nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland pagina

Noord-Holland | 15 maart 2022

AVIA Marees zet stappen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

AVIA Marees heeft de gehele maand februari stappen gezet om geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Over Marees
AVIA Marees is een brandstofleverancier. Dagelijks worden vanuit het depot in Kolhorn de vrachtwagens bevoorraad en rijden hun vaste routes langs de agrariërs, transport- en MKB bedrijven. Het beleveren van kwalitatief goede brandstoffen staat met stip op nummer 1. Daaropvolgend leveren zij uit naam van AVIA ook de bijbehorende producten zoals smeermiddelen, oliën en vetten. De dienstverlening staat voorop.

Momenteel vallen 61 tankstations onder de naam van AVIA Marees. In het komende jaar zullen daar 3 nieuwe locaties aan toegevoegd worden. Samen met 4 andere AVIA leden vormen zij de coöperatie AVIA Nederland.

In actie voor het goede doel

Ter ere van het 100 jarig bestaan hebben alle collega’s speciale AVIA Marees branded sneakers en een stappenteller gekregen. De volgende 100 jaar gaan zij letterlijk stappen zetten. Niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Met de komst van elektrisch laden, waterstof, een nieuw carwashconcept en wat de toekomst nog meer gaat brengen.

Maar eerst hebben de medewerkers van AVIA Marees zich de afgelopen maand ingezet voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Waarom het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Leoniek Hendrik (marketing) ligt toe: “We hebben gekozen voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur, omdat we graag een goed doel wilden steunen dat aansluit bij nieuwe energie (wandelen), nieuwe stappen zetten in de toekomst, fit en gezond.”Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.