aangepast sporten

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 27 mei 2021

Alle kinderen moeten kunnen meedoen!

Wij vergoeden niet alleen het lidmaatschap bij reguliere sport- en cultuuraanbieders maar zijn er uiteraard ook
voor kinderen/jongeren met een verstandelijke, lichamelijke, auditieve of visuele beperking. Of een kind met gedragsproblematiek, niet-aangeboren hersenletsel, autisme of een chronische aandoening.
Alle kinderen moeten kunnen meedoen!

Sporten kan bij een afdeling van de reguliere vereniging (bijvoorbeeld G-voetbal/korfbal/judo/hockey, rolstoeltennis of -dansen, varia ski, auti-taekwondo, framevoetbal of racerunning) maar ook het lidmaatschap bij een vereniging zoals bijvoorbeeld De Brug, St. Aangepaste Sportbeoefening Eemsmond (SASE), Gehandicapten Sportclub Groningen (GSG), Autiteam Glimmen, St. BEA of Groninger Doven Voetbal Vereniging Martinistad vergoeden wij wanneer hiervoor thuis te weinig geld is.

Een beperking en heel graag willen sporten? Kijk ook eens op www.unieksporten.nl om te zien wat er allemaal nog meer mogelijk is in de regio/provincie. Meer informatie, vragen of wellicht een aanvraag bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur doen voor het lidmaatschap? Neem dan via de website contact op met de Beweegcoach Uniek Sporten in de provincie Groningen (Ellen Wollerich – HvdSG).Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.