nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar pagina

Alkmaar | 14 mei 2024

Alkmaar City Run levert mooi sponsorbedrag op voor Jeugdfonds Sport en Cultuur Alkmaar

Op woensdagavond 8 mei werd de 10e editie gehouden van de Alkmaar City Run by Night. Er was voor deze jubileumeditie via organisator Le Champion een recordaantal deelnemers ingeschreven, maar liefst 11.000 en daarmee was het helemaal uitverkocht! De kinderlopen over kortere afstand startten in de vroege avond. De 5 km ging ook nog van start voor het duister inviel, maar de massale groep die meedeed aan de 10 km liep grotendeels in een donker, prachtig en sfeervol Alkmaars parcours door en rond de binnenstad. Veel straten waren met feestlampen verlicht, met veel toeschouwers en muziek. Een sfeervol evenement, met ook nog eens droog en windstil weer!

De deelnemers aan de loop konden bovenop hun inschrijfgeld nog een bedrag doneren aan het goede doel: het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar. Er werd ruimhartig gedoneerd een totaalbedrag van € 2.665,50. Robert Eenhoorn, onze ambassadeur verwoordde het als volgt: ‘We kunnen er weer veel kinderen gelukkig mee maken’. Het Jeugdfonds is dankbaar voor alle lopers die een donatie hebben gedaan!

Bijschrift foto: Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ en ambassadeur van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar neemt uit handen van Madelon Seignette, bestuurslid van
Le Champion, de symbolische cheque in ontvangst.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.