Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 30 april 2020

Actie Sport & Cultuur Tas voor thuis succesvol verlopen!

Vanaf deze plek willen we alle donateurs, vrijwilligers, intermediairs en provincie Utrecht enorm bedanken voor hun bijdrage aan het project Sport & Cultuur Tas voor Thuis. In de afgelopen weken zijn er aan ongeveer 1600 kinderen in de stad en provincie Utrecht tassen verstrekt waarmee zij thuis aan de slag konden.

Toen het hele land vrijwel stil kwam te liggen, scholen dicht gingen en de vrijetijdsbesteding stil kwam te liggen, hebben de sport & cultuurmakelaars van ZIMIHC & Sport Utrecht samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat zij in deze bijzondere tijd voor kinderen konden betekenen. Samen hebben zij de Sport & Cultuur Tas voor Thuis ontwikkeld voor kinderen in Utrecht. De Sport & Cultuur Tas werd ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en zat vol met sportieve en culturele activiteiten. De tas was gratis en bedoeld voor gezinnen, waar laptops en gemakkelijk thuisonderwijs niet vanzelfsprekend is.

Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen helpen en blij te maken, zijn we de afgelopen tijd op zoek gegaan naar donaties. Met succes! Veel donateurs en intermediairs hebben ons geholpen om de tas voor álle kinderen mogelijk te maken.

We zijn erg blij dat na de meivakantie de kinderen weer naar school kunnen. Tot die tijd kan er nog gedoneerd worden via onze actiepagina, daarna wordt de actie afgesloten.

Stuur voor meer informatie een mailtje naar utrecht@jeugdfondssportencultuur.nl.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.