nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Amsterdam pagina

Amsterdam | 11 juni 2019

Aanvragen nieuwe sportseizoen vanaf 1 september

De start van het nieuwe sportseizoen komt dichterbij: 1 september. Dat betekent dat we jullie vriendelijk verzoeken om de kinderen te attenderen op een nieuwe of herhaalaanvraag voor deze datum. Kijk even in jouw account welke kinderen je dit jaar lid hebt gemaakt bij een sportclub en attendeer hen erop dat het tijd is voor een nieuwe aanvraag. Of wellicht ken je nieuwe kinderen die jij graag in het komend sportseizoen wil helpen om lid te worden van een sportclub?  Doe op tijd een aanvraag bij ons en wij zorgen ervoor dat het kind na de zomervakantie meteen aan de slag kan met zijn/haar passie.
Hoe gaan we de komende maanden om met aanvragen? Naar aanleiding van de wijziging in de looptijd in 2018 hebben alle aanvragen voor kinderen bij JFSA 31 augustus als einddatum. In het kort:

  • Aanvragen voor het nieuwe sportseizoen 1 september 2019 t/m 31 augustus 2020 kunnen reeds worden ingediend en worden gecontroleerd op volledigheid en op een wachtlijst gezet. Half augustus keuren we deze aanvragen op de wachtlijst goed (mits aan alle voorwaarden wordt voldaan).
  • Bij alle aanvragen voor sporten die na 1 juli worden ingediend, wordt de startdatum ook op 1 september gezet.
  • Indien kinderen voor 1 juli nog instromen in het huidige sportseizoen (dat 31 augustus afloopt) en een sportaanbieder hiervoor kosten rekent, kan de aanbieder reële kosten voor deze korte looptijd tot en met 31 augustus factureren. Laat de ouder informeren welk bedrag de club tot 31 augustus in rekening brengt en geef op het aanvraagformulier duidelijk de start-en einddatum aan. Er dient voor het nieuwe sportjaar vanaf 1 september 2019 een nieuwe aanvraag te worden gedaan.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Amsterdam

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.