nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 30 maart 2020

Aanpassing werkzaamheden Jeugdfonds Sport & Cultuur i.v.m. Corona-virus

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige tijd. Het raakt ons allemaal. Helaas is zowel het sport- als het cultuuraanbod zo goed als tot stilstand gekomen en niemand weet nog precies wanneer de sportclubs en cultuuraanbieders hun deuren weer kunnen openen. Mogelijk zal dit voor veel aanbieders (mede vanwege de zomervakantie) pas weer na de zomer zijn. Dit heeft ons doen besluiten om voorlopig géén aanvragen meer in behandeling te nemen, totdat er meer duidelijk is over wanneer er weer gesport kan worden en creatief aan de slag gegaan. Immers, als wij nu aanvragen goedkeuren, kan er nog veel veranderen tot het kind daadwerkelijk kan starten:

  • Het kind kan van mening wijzigen.
  • Sport- en cultuuraanbieders passen hun aanbod aan.
  • Winkels sluiten.

Dit zijn zo maar een paar voorbeelden. Om te voorkomen dat wij zodra de corona-crisis voorbij is, heel veel aanvragen moeten aanpassen (wat niet in alle gevallen mogelijk is of veel tijd en moeite kost), vragen wij u dus om pas weer een aanvraag in te dienen als er meer duidelijkheid is over wanneer sport- en cultuuraanbieders weer aan de slag kunnen. Aanvragen die reeds bij ons binnen zijn gekomen, zullen wij op de wachtlijst plaatsen.

Wél zullen wij maatwerk proberen te bieden als blijkt dat aanbieders in deze tijd een alternatief hebben gevonden (bijv. digitaal) om hun lessen te kunnen blijven aanbieden. In dat geval kunt u contact met ons opnemen, zodat wij kunnen kijken of wij toch een aanvraag goed kunnen keuren.

Wij blijven bereikbaar:

  • Wij zijn goed bereikbaar via de mail. Verzoeken of vragen kunnen gesteld worden via utrecht@jeugdfondssportencultuur.nl.  We doen ons best om iedere dag alle vragen te beantwoorden.
  • Je kunt ons ook bellen voor vragen. Dit kan maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur via 06-14322908 (aangepaste tijden vanwege de corona-crisis).

Veel succes met de uitdagingen rondom deze uitzonderlijke situatie. Blijf bewegen en blijf creatief! En vooral; pas goed op jezelf en je naasten!Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.