nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Friesland pagina

Friesland | 1 juli 2018

Jeugdfonds Sport in beeld bij Streetball Masters

De Abe Lenstraboulevard in Heerenveen stond op 30 juni 2018 volledig in het teken van de Streetball Masters Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond i.s.m. Basketballvereniging Dyna ‘75. Deze dag werdt de 9e voorronde van Streetball Masters Tour gehouden. Het is voor het 9e keer dat Heerenveen, met Basketballvereniging Dyna ‘75 als organisator, gastheer wasvan een voorronde in dé 3×3 basketball tour van Nederland.

Dit jaar organiseerde Streetball Masters Heerenveen ook weer 3×3 toernooi voor de U11. Kinderen onder de 11 jaar konden ’s ochtends meedoen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport Friesland. Hiermee wil het fonds jeugd stimuleren om te gaan sporten. De prijsuitreiking van de U11 categorie werd gedaan worden door ons bestuurlid Herma van Keulen samen met  onze ambassadeur Tony Demelinne van de Unis Flyers, de aanvoerder van de ijshockeymannen van Heerenveen die tevens de ambassadeur van het Jeugdfonds Sport is.

Bij Streetball Masters Heerenveen kunnen deelnemers tickets verdienen voor het landelijke finaleweekend in juli van dit jaar, waar in verschillende categorieën gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen 3×3 basketball.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Friesland

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.