Jeugdfonds Sport in beeld bij Streetball Masters

De Abe Lenstraboulevard in Heerenveen stond op 30 juni 2018 volledig in het teken van de Streetball Masters Tour, de 3×3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond i.s.m. Basketballvereniging Dyna ‘75. Deze dag werdt de 9e voorronde van Streetball Masters Tour gehouden. Het is voor het 9e keer dat Heerenveen, met Basketballvereniging Dyna ‘75 als organisator, gastheer wasvan een voorronde in dé 3×3 basketball tour van Nederland.

Dit jaar organiseerde Streetball Masters Heerenveen ook weer 3×3 toernooi voor de U11. Kinderen onder de 11 jaar konden ’s ochtends meedoen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Sport Friesland. Hiermee wil het fonds jeugd stimuleren om te gaan sporten. De prijsuitreiking van de U11 categorie werd gedaan worden door ons bestuurlid Herma van Keulen samen met  onze ambassadeur Tony Demelinne van de Unis Flyers, de aanvoerder van de ijshockeymannen van Heerenveen die tevens de ambassadeur van het Jeugdfonds Sport is.

Bij Streetball Masters Heerenveen kunnen deelnemers tickets verdienen voor het landelijke finaleweekend in juli van dit jaar, waar in verschillende categorieën gestreden zal worden om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen 3×3 basketball.Meer nieuws

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2018 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...