nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 6 december 2022

Jeugdfonds goede doel Kangoeroeloop Vughtse Sportclub Prins Hendrik

Jeugdfonds Sport & Cultuur goede doel Kangoeroeloop

Op Tweede Kerstdag vindt de Van Iersel Luchtman Advocaten Kangoeroeloop plaats, georganiseerd door de Vughtse sportclub Prins Hendrik. Het is de traditionele familieloop voor trimmers, atleten, wandelaars en snelwandelaars. Dit jaar kunnen ook paralopers meedoen.

Prins Hendrik heeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught gekozen als het goede doel voor deze jubileumuitgave van de Kangoeroeloop. Voor ieder betalende deelnemer aan de 50ste editie van de Kangoeroeloop 2022 draagt Prins Hendrik 1 euro af aan het Jeugdfonds.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om aan sport en cultuur te doen.

Startbewijzen zijn op een aantal tijden te koop in het clubhuis van Prins Hendrik (Sportlaan 1, Vught). Ook zijn kaarten te koop gedurende de openingstijden bij Marinusmode in Vught en bij Run2Day in ’s-Hertogenbosch.

Voorinschrijven is ook digitaal mogelijk: via www.inschrijven.nl. Voor meer informatie over de Kangoeroeloop surf naar www.kangoeroeloop.nl.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.