nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 19 juli 2022

Theaterfestival Boulevard nieuwe partner Jeugdfonds Sport & Cultuur

Nieuwsbericht, 18 juli 2022

__________________________________________________

 

Samenwerking Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch en Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught

 

Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch en Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught gaan komende jaren met elkaar samenwerken. Het Jeugdfonds wordt partner van het Theaterfestival Boulevard.

Theaterfestival Boulevard presenteert sinds 1985 in de zomer een programma met theater, dans, muziek(theater) en andere kunstvormen in ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar is er weer een groot en afwisselend programma: in het Zuiderpark, op de Parade en andere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch.

Boulevard is er voor de leek en de liefhebber, voor jong en oud, voor de kunstprofessional en het gezin dat een dagje uit gaat. Een deel van het programma is gratis. Daardoor is het programma ook laagdrempelig.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught betaalt de contributie voor jongeren waar thuis weinig financiële middelen zijn voor sport en cultuur in Den Bosch en Vught.

Beide organisaties gaan samenwerken vanuit een gezamenlijke opvatting dat cultuur toegankelijk moet zijn voor jongeren, onafhankelijk van hun financiële middelen.

Football Meets Dance

Dit jaar werken beide organisaties samen rond het programma Football Meets Dance dat plaatsvindt van 10 t/m 14 augustus 2022 in BBS de Kruiskamp, Jan Olieslagersstraat 51 in Den Bosch.

De Braziliaans-Nederlandse choreograaf Guilherme Miotto gaat in de Kruiskamp vijf festivaldagen met de lokale jeugd aan de slag. Locatie: een gymzaal van BBS de Kruiskamp. Dagelijks worden na afloop de vorderingen getoond aan de buurt en andere bezoekers.

Bij de ontwikkeling van Football Meets Dance was Nasser El Jackson betrokken. Hij is wereldkampioen Groundmoves, allround freestyle voetballer, entertainer en inspirator. En ook ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Mede dankzij de inbreng van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught zal Theaterfestival Boulevard vrijkaartjes beschikbaar stellen voor mensen die het niet kunnen betalen en ook niet zo makkelijk naar een theaterfestival zullen gaan voor de voorstelling Football Meets Dance. Ook zal het Jeugdfonds zichtbaar zijn rondom de voorstelling. Kaartje voor de voorstelling Football Meets Dance zijn op de website te bestellen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Jan de Leeuw (bestuurslid Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught)

Tel. 06-19271126 Email: j.de.leeuw@wxs.nlLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.