nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht pagina

Utrecht | 6 mei 2022

24 uur in actie voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

The Driven Club is 24 uur lang in actie gekomen om geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht.

The Driven Club

The Driven Club is een high performance training en coaching studio en staat voor het creëren van resultaat. Het bouwen van een fit en krachtig lijf staat bij ons centraal. Hierdoor ervaar je een groter incasseringsvermogen op het gebied van stress, relaties en werk. Deze zijn namelijk te allen tijde met elkaar verbonden.

Een krachtig en fit lijf is de absolute basis voor persoonlijk en zakelijk succes. Wanneer jij een krachtig lijf hebt met energie, ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. De keuzes te maken waarvan je weet dat je ze moet maken.

24 uur lang in actie voor het goede doel

Van 22 op 23 april hebben zij een 24 uur durend event georganiseerd. Bij dit event hebben zij 24 uur lang elk uur een workout uitgevoerd. Samen met 20 members uit hun studio hebben zij deze 24 uur getrotseerd. Tijdens dit event hebben ze niet alleen workouts gedaan, maar hebben de deelnemers onder andere ook om 3 uur ’s nachts in een ijsbad gezeten en een yoga les gevolgd.

Bekijk hier de aftermovie.

Waarom het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Peter de Gruijl, eigenaar van The Driven Club, legt uit: “De nieuwe generatie is onze toekomst. De samenleving wordt met de dag fysiek en mentaal zwakker. Meer zitten, minder bewegen. Mijn jeugd stond in het teken van sporten en dat heeft een grote impact gemaakt in mijn ontwikkeling en hoe ik sport in mijn leven heb geïntegreerd. Gelukkig hadden mijn ouders de financiële middelen om mij en mijn broer te kunnen laten sporten. Te kunnen ontwikkelen in een sportieve omgeving. Dit is essentieel als kind zijnde. Veel gezinnen met jonge kinderen hebben hier niet de mogelijkheid voor. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur faciliteert en stimuleert Sport & Cultuur. Dan is het voor ons een makkelijke keuze om jullie centraal te stellen voor ons event en daarmee onze financiële bijdrage te leveren.”

Hoe is de actie verlopen?

Vooraf hadden ze een commitment gesteld om minimaal €10.000,- in te zamelen. Vanwege de grote betrokkenheid van de ondernemers binnen de studio en de inzet van de deelnemers, zijn ze uitgekomen op een bedrag van €12.465,-. Fantastisch!

 

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.