JE BENT NIET ALLEEN

Straatvoetballer Soufiane Touzani: “Ik dacht dat armoede niet bestond in Nederland, maar 2 tot 3 kinderen per klas komen uit een gezin met geldzorgen”. 

Heb jij geldzorgen? Luister naar de verhalen van Madhuri, Krenare en Marianna. Weet dat je niet alleen bent en dat je gebruik kan maken van de oplossing die het Jeugdfonds biedt:

Vraag hulp

Also available in English
متوفر أيضا باللغة العربية

Straatvoetballer Soufiane Touzani over het Jeugdfonds: “Ik dacht dat armoede niet bestond in Nederland, maar 2 tot 3 kinderen per klas komen uit een gezin met geldzorgen. Je bent dus niet alleen.” 

Moeder Krenare ziet wat sport en cultuur met haar kind doen: “De ontwikkeling van een kind wordt echt bepaalt door sport en creativiteit. We hadden één maand niet getennist, en je zag gelijk de prestaties op school achteruitgaan.”

Moeder Madhuri is alleenstaande moeder en blij dat haar kinderen konden sporten dankzij het Jeugdfonds: “Het sporten heeft mijn zoon fysiek en mentaal sterker gemaakt. En dat doet wat met je als moeder, als je kind groeit.”

Moeder Marianna heeft voor haar 4 kinderen gebruik gemaakt van de hulp van het Jeugdfonds: “Doordat mijn kinderen konden sporten zaten ze beter in hun vel, dat merkte je thuis en op school.”Heb je vragen?

Neem dan contact op met het fonds bij jou in de buurt. Zij kunnen je verder helpen:

Zoek een fonds bij jou in de buurt


Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.