Aicheline Everts

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere pagina

Leren tekenen en schilderen, het is een enorme verrijking. Het is heel goed voor de algehele ontwikkeling van kinderen, wetenschappelijk onderzoek heeft dit herhaaldelijk aangetoond. Nog leuker als ouders gezamenlijk creatief bezig zijn van met hun kind(eren) om hen te stimuleren en/of te versterken. En het is ook een prachtige kans om te kijken wat je het leukste vindt om te doen, of waar je talent ontdekt wordt!

Elk kind zou de kans moeten krijgen om te leren schilderen en tekenen, net zoals het leert om te lezen en schrijven, zegt Aicheline Everts van ARTelier Palet Gezelschap. Bij ons vinden kinderen die normaal de weg naar cultuurlessen niet vinden omdat ‘t te duur is of niet gebruikelijk bij hun thuis. Daarom ben ik ambassadeur van Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere.

ARTelier Palet Gezelschap biedt daarom alle kinderen in #Almere de mogelijkheid om via het Jeugdfonds Sport & Cultuur deel te nemen aan hun cultuurlessen. Met kunst verbinden zij moeder en kind. Op een gezellige en relaxte sfeer worden er lessen aangeboden om ervoor te zorgen dat potentiële jonge kunstenaars zich kunnen ontwikkelen.

Over het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere is trots om haar enthousiaste ambassadeurs. Deze prominente ambassadeurs van Jeugdfonds hebben allen een eigen motivatie, een eigen verhaal en hun eigen specifieke achtergrond. Eén ding hebben ze gemeen: ze zetten zich belangeloos in om het Jeugdfonds te ondersteunen bij onze missie die helder is: het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere biedt alle kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is, de kans om structureel te sporten en / of aan cultuur te doen. We betalen de contributie of het lesgeld en zo nodig de benodigde attributen.

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.