Voor intermediairs

Laat kinderen meedoen!

Je komt ze vast tegen tijdens je werk: kinderen die niet op voetballen, muziekles, turnen, streetdance, judo of theaterles kunnen omdat hun ouders de contributie of lesgeld niet kunnen betalen. We zijn er voor ouders die langdurig weinig inkomen hebben maar ook voor zzp’ers met te weinig opdrachten. Jij weet als geen ander dat het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen. Ze maken nieuwe vrienden, doen vaardigheden op, hebben plezier en meer zelfvertrouwen.

Gelukkig kunnen wij helpen. Wij betalen voor deze kinderen en jongeren de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen.

Meld je aan als intermediair

Maak jij het verschil?

Ben jij leerkracht, jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, vrijwilliger bij de Stichting Leergeld, maatschappelijk werker of op een andere manier professioneel betrokken bij de opvoeding of verzorging van een kind? Word intermediair! Als intermediair ben je de schakel die ervoor zorgt dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen door simpel en snel online een aanvraag bij ons in te dienen. En of kinderen willen voetballen, viool spelen, kiezen voor hockey of hiphop, maakt niet uit. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de contributie of het lesgeld direct aan de club overgemaakt.

Ben je werkzaam in het basisonderwijs? Klik dan hier.

Let op! Ouders/verzorgers, sportverenigingen en cultuuraanbieders kunnen geen intermediair worden.

Doe een aanvraag!

Een aanvraag doen kan als je:

  • Professioneel betrokken bent bij het kind en het kind gedurende de looptijd van de aanvraag kan volgen;
  • Je het kind/gezin kent en op de hoogte bent van de (financiële) thuissituatie.

Meer weten? Neem contact op met de coördinator van het fonds bij jou in de buurt.

Wist je dat: je als intermediair voor het Jeugdfonds ook een aanvraag kunt doen voor bijvoorbeeld schoolspullen of een verjaardagsbox? Kijk op Sam&!

Muziekles (viool) via Jeugdfonds Sport & Cultuur


Inloggen Aanmelden

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.