Volkswagen Bedrijfswagens

Jeugdfonds Sport & Cultuur – Volkswagen Bedrijfswagens

Voor mekaar

Volkswagen Bedrijfswagens vindt dat alle kinderen mee zouden moeten kunnen doen, en steunt daarom het Jeugdfonds. Want: investeren in de jeugd, is investeren in de toekomst. Eén op de elf kinderen in Nederland kan door geldgebrek thuis niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn zoals voetbal, dans- of muziekles. Sport en cultuur zijn van groot belang voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van een kind. Ze bieden zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en sociale vaardigheden waar kinderen een leven lang profijt van hebben.

Robert Jan van den Berg, Managing Director Volkswagen Bedrijfswagens: “We vinden het belangrijk dat álle kinderen en jongeren de mogelijkheid krijgen om te sporten en deel te nemen aan verschillende culturele activiteiten. We zijn trots dat Volkswagen Bedrijfswagens als partner van Jeugdfonds Sport & Cultuur een bijdrage kan leveren aan de zichtbaarheid van het fonds, met als doel om nog meer kinderen mee te laten doen”.

Volkswagen Bedrijfswagens helpt het Jeugdfonds op drie manieren:

  1. Met een mooie donatie, waarmee we ruim 300 kinderen kunnen helpen aan een jaar lang lidmaatschap van hun favoriete sport- of cultuurclub.
  2. Met diverse extra initiatieven van Volkswagen collega’s via ons actieplatform, waarmee nog meer donaties opgehaald worden.
  3. Met het voor twee jaar beschikbaar stellen van VW Crafter bus, inclusief Jeugdfonds bestickering.

Met de hulp van Volkswagen Bedrijfswagens kunnen we niet alleen veel kinderen helpen, maar door de bus met Jeugdfonds bestickering zijn we ook zichtbaar op de weg en goed herkenbaar tijdens evenementen en sport- en culturele activiteiten. Niet te missen toch, de Jeugdfonds VW bus? Zie je onze toffe bus ergens staan? Kom dan vooral even langs!

Foto: Ron van der Slik Fotografie. Monique Maks, directeur Jeugdfonds, ontvangt de sleutel van de bestickerde VW Crafter uit handen van Robert Jan van den Berg, managing director Volkswagen Bedrijfswagens.

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.