Partners

20 november 2019

Partners

Directeur Bristol Elise Vanaudenhove: ‘Sport kan levens veranderen’

De 115 winkels van Bristol zijn een vertrouwd beeld in veel gemeenten. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Bristol werken al jarenlang samen om kinderen toegang te geven tot sport en cultuur. Bij Bristol kunnen ouders met een waardebon de benodigde attributen aanschaffen voor kinderen die door het Jeugdfonds Sport & Cultuur gesteund worden. Bovendien verleent Bristol 20% korting waardoor het fonds nóg meer kinderen kan helpen. Elise Vanaudenhove is directeur van Bristol en vertelt waarom ze de samenwerking, die onlangs voor onbepaalde tijd verlengd is, belangrijk vindt.

Elise Vanaudenhove, directeur Bristol‘Bristol is een familiewinkel’

“Bristol is een familiewinkel,” zegt Elise Vanaudenhove. “De winkels zijn letterlijk en figuurlijk bereikbaar en toegankelijk, zowel in prijs als in de producten en hebben dezelfde doelgroep als het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dankzij onze samenwerking kunnen we iets betekenen voor elkaar en voor onze doelgroep. Natuurlijk levert het ons ook een grotere naamsbekendheid en meer klandizie op, maar voorop staat dat ik ervan overtuigd ben dat we samen levens van kinderen op een positieve manier kunnen beïnvloeden.”

Niet alleen goed voor je lichaam

Elise Vanaudenhove weet uit eigen ervaring dat sport levens kan veranderen. “Sport is een belangrijk onderdeel van onze collectie en dat is niet voor niets. Ik weet hoe belangrijk bewegen is. Ik heb jarenlang als yoga / pilates instructeur gewerkt toen ik een andere wending aan mijn leven wilde geven. Het veranderde niet alleen mijn eigen leven maar ook dat van mijn cursisten, merkte ik. Dat heeft me erg geraakt. Alles wat je voor je lichaam doet, doe je ook voor je geest. Hoe jonger je daarmee begint, hoe meer je ervan kunt profiteren. En dat niet alleen, daarbij komt ook het groepsgevoel en dat het iets kan betekenen voor een gemeenschap. Daarom ben ik erg blij dat Bristol en het Jeugdfonds Sport & Cultuur elkaar kunnen versterken zodat meer kinderen mee kunnen doen.”

Logo Bristol, partner van Jeugdfonds Sport & Cultuur

 

 

 

 

 

Website Bristol

Bekijk onze partners

Lees meer verhalen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.