Team Visma | Lease a Bike

Jeugdfonds Sport & Cultuur en Team Visma | Lease a Bike

Team Visma | Lease a Bike steunt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Samen willen we zoveel mogelijk kinderen laten sporten en kennismaken met wielrennen en schaatsen. Deze sporten zijn niet vanzelfsprekend voor kinderen uit gezinnen die weinig geld te besteden hebben.

Zo vraag je een bijdrage aan voor wielrennen

Wielersporten als wielrennen en mountainbiken zijn populair, gaaf en erg leuk om te doen. Ook voor kinderen. Ze leren doorzetten, hun best te doen en hoe het is om te winnen of te verliezen.

Wil je kind ook fietsen, maar is er thuis geen geld om lid te worden van een club of vereniging? Wij betalen de contributie en de benodigde attributen. Je hoeft geen dure fiets aan te schaffen. Bij vrijwel iedere club of vereniging zijn er fietsen beschikbaar voor kinderen tot 15 jaar. Is je kind ouder dan 15? Overleg dan met de club, het kan zijn dat er een wachttijd is. Een intermediair is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. Kun je geen intermediair vinden? Neem dan contact op met het fonds bij jou in de buurt. Zij kunnen je verder helpen:

Zoek een fonds bij jou in de buurt

Kom in actie op koersmee.nl

Team Visma | Lease a Bike onderschrijft niet alleen het belang van sporten voor ieder kind, ze doen meer. Samen hebben we het actieplatform koersmee.nl gelanceerd. Op dit platform kan iedereen, particulieren, bedrijven, wieler- en schaatsfans, acties starten om geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Sportief Directeur Merijn Zeeman: “Ik heb in mijn werk als gymleraar ervaren, dat niet ieder kind kan sporten. Ik denk dat daardoor kinderen op een bepaalde manier veel wordt ontnomen.”
Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.