Kinderen voor Kinderen: Okido Podium

Kinderen voor Kinderen Okido Podium

Sinds 2017 is het Jeugdfonds Sport & Cultuur één van de goede doelen van Kinderen voor Kinderen. Onderdeel van Kinderen voor Kinderen is het Okido Podium. Het Okido Podium laat kinderen met talent zien; van een instrument bespelen tot penalty schieten. Kinderen voor Kinderen is er voor iedereen en elk talent is de moeite waard om gezien te worden!

‘Hier word ik gelukkig van’ ♫

Tjeerd Oosterhuis, producer van Kinderen voor Kinderen, liet zich in 2017 inspireren door negen kinderen die met hulp van het Jeugdfonds Sport & Cultuur kunnen zingen, dansen of sporten en schreef ‘Hier word ik gelukkig van’. Mareecha, Nicky, Ahmad, Erfan, Arda, Drejo, Liwa, Buer en Alex waren uitgenodigd om naar het Hilversum te komen om daar samen met Tjeerd te praten en muziek te maken. Het resultaat van deze leuke middag is uiteraard het geweldige lied:

Doe ook mee en kom op tv!

Uit alle inzendingen kiest het Kinderen voor Kinderen koor een aantal acts die mogen optreden met Kinderen voor Kinderen op tv!  Heeft jouw kind, leerling, buurmeisje of – jongen, neefje of nichtje een bijzonder talent? Meld je dan aan! Ieder kind mag alleen meedoen maar het kan ook samen met een vriendje of vriendinnetje, een hele groep of zelfs de hele klas. Aanmelden kan via de website van het Okido Podium.
Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen groeit op in armoede

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...