Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland pagina

Zuid-Holland | 8 juni 2021

Administratief medewerker Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Alle kinderen moet kunnen meedoen! Daar zet het Jeugdfonds Sport & Cultuur zich dagelijks in. Wil jij kinderen in armoede de kans geven om mee te doen aan sport- en cultuuractiviteiten? Lees dan verder, want dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Voor ons regiokantoor in Poeldijk zijn wij op zoek naar een

Administratief medewerker Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

32 uur per week

Solliciteer

Dit ga je doen

Jij zorgt dat de kinderen in armoede een kans krijgen om mee te doen aan sport- en cultuur activiteiten. Je controleert binnengekomen aanvragen en facturen op juistheid en bekijkt of ze voldoen aan de contractafspraken.

Je verwerkt de gegevens vervolgens via vast stappenplan in een digitaal systeem. Indien nodig achterhaal je de ontbrekende informatie bij intermediairs of stakeholders. Dit kan via de mail of door telefonisch contact. De intermediair is de tussenpersoon die de zaken (belangeloos) regelt voor de kinderen. Deze werkzaamheden verricht je op ons kantoor in Poeldijk, samen met een aantal enthousiaste collega’s.

Dit breng jij mee

Je bent een doorzetter, die zaken in vroegtijdig stadium oppakt. Jouw werkzaamheden bevatten veel contact met intermediairs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, verenigingen en gezinnen. Je bent dus communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt goed met druk omgaan. De aanvragen komen vaak in een korte termijn binnen komen en moeten snel verwerkt worden. Service en accuraatheid zijn hierbij kernwoorden. Jij zorgt immers voor de verwerking van de aanvragen waardoor kinderen kunnen sporten en/of aan cultuuractiviteiten kunnen deelnemen. Je toont initiatief door contact op te nemen met onze lokale partners. Kortom, je bent een administratieve duizendpoot met een klantgerichte instelling.

Je hebt MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring met administratieve werkzaamheden, telefonisch klantcontact en Windows applicaties. Je kunt goed samenwerken in een team, handelt omgevings- en klantgericht en werkt nauwkeurig.

Hier kom je terecht

De werkzaamheden rondom het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland worden uitgevoerd door Team Sportservice Zuid-Holland.

Team Sportservice is een team van bevlogen mensen met passie voor sport en een hoge maatschappelijke betrokkenheid. We zijn met bijna 300 medewerkers vanuit 17 kantoren actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Het geeft ons voldoening om ieder mens maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengt. Op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Vanuit Team Sportservice Zuid-Holland voeren onze buurtsportcoaches in meerdere gemeenten het sportbeleid uit, coördineren onze sportconsulenten op regionaal niveau het aangepast sporten, zijn we in opdracht van NOC*NCF actief als Adviseur Lokale Sport en hebben wij de projectleiding over provinciale campagnes waar sport en gezondheid samenkomen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur geeft sport- en cultuurkansen aan kinderen tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging of culturele organisatie. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie en in bepaalde gevallen de attributen en/of kleding.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk en zijn collega’s altijd bereid om te helpen. Naast het werk is tijd voor ontspanning en worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Behalve een baan die er echt toe doet, kom je in een organisatie die sport en bewegen stimuleert en daarmee harten sneller doet kloppen. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid. Als team zijn we zelf organiserend, hebben we een pionierscultuur, geven we elkaar feedback en staan voor elkaar.

Je start uiterlijk per 2 augustus 2021 met een tijdelijk contract voor 32 uur per week. Wat betreft de arbeidsvoorwaarden val je onder de cao sport in schaal 4.

Kom jij bij ons werken?

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren via onderstaande knop. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Linda Hoogervorst, telefoon 0174-244940.

De uiterste reactiedatum is 20 juni 2021. De gesprekken vinden plaats op 24 juni 2021. Een VOG en referentiecheck maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

SolliciteerLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.