nieuws

26 juni 2020

Jeugdfonds Sport & Cultuur goede doel Tour de France United

Van 27 juni tot 20 september 2020 roept de Tour de France United de gemeenschap van wielerfans en fietsliefhebbers op om acties te steunen die tot doel hebben fietsen te bevorderen. Met trots melden we dat wij één van de goede doelen zijn die gesteund worden door de Tour de France United. 

Om kinderen een glimlach te bezorgen, impact te hebben op het dagelijks leven van kansarme gezinnen en om ervoor te zorgen dat alle kinderen in beweging blijven, schenkt de Tour de France 1.500 fietsen aan verschillende partnerorganisaties, waaronder aan Jeugdfonds Sport & Cultuur middels een startdonatie.  

Samen met de Tour de France United doen we een oproep ons goede doel te steunen middels een donatie. Met deze donatie kunnen we nog meer kinderen in Nederland in beweging laten komen. 

Doneer

Tour de France United en Jeugdfonds Sport & Cultuur

Vanaf de datum waarop de profrenners in Nice zouden starten tot de finish van de 107e editiop de Champs-Elysées, worden verschillende acties georganiseerd in samenwerking met verenigingen die ook staan voor het belang van bewegen en fietsen. 

Kijk voor alle informatie op de website van de Tour de France United.Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.