nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar pagina

Alkmaar | 8 september 2023

Tennisclub LTC de Zes Wielen steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur

Toernooi Wieck Open helpt Alkmaarse kinderen met sport en cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar heeft maar liefst €278 mogen ontvangen van Tennisclub LTC de Zes Wielen in Alkmaar. Zij hebben een toernooi (Wieck Open) georganiseerd. Op het toernooi was een loterij aanwezig waardoor dit mooie bedrag voor ons is ingezameld. Met deze mooie donatie helpt LTC de Zes Wielen kinderen lid te laten worden van een sport- of cultuurvereniging.

Sport en cultuur voor ieder kind

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind in Alkmaar kan voetballen, dansen, gymen of muziekles kan volgen. Ook als daar thuis geen financiële middelen voor zijn. Met deze prachtige donatie kunnen we via het Jeugdfonds nóg meer kinderen hierbij helpen!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt voor kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld de contributie en in sommige gevallen de benodigdheden zoals voetbalkleding of dansschoenen. Aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam.

Kom in actie!

Wil je met jouw bedrijf ook een sponsoractie voor Jeugdfonds Alkmaar organiseren? Ben je op zoek naar informatie om je kind te laten sporten, dansen en muziek maken? Neem contact op met Jeugdfonds Alkmaar via khadija.alkmaar@jeugdfondssportencultuur.nl of kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nlLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.