nieuws

20 mei 2021

Nieuwe campagne Sam&: ‘Stel je voor dat élk kind echt mee kan doen’

‘Stel je voor dat élk kind echt mee kan doen’. Ook als er even geld is. Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van Sam&. 3D streetpainter Matthew May maakt deze boodschap heel tastbaar in een 3D straattekening die donderdag 20 mei op het Wilhelminaplein in Leeuwarden werd onthuld.

Met de campagne wordt kenbaar gemaakt dat er via het portaal van Sam& een breed pakket aan voorzieningen binnen handbereik is voor kinderen die in gezinnen met weinig geld opgroeien.

Kijk voor meer informatie naar www.samenvoorallekinderen.nl/steljevoor.

Over Sam&

Sam& voor alle kinderen is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Stichting Jarige Job, Nationaal Fonds Kinderhulp en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Samen zetten deze fondsen zich in om kinderen te ondersteunen die opgroeien in een gezin met weinig financiële middelen. Dit doen zij door allerlei voorzieningen te bieden op het gebied van o.a. educatie, sport, cultuur, het vieren van een verjaardag en vrije tijd. Sam& biedt één digitaal loket waar ouders en intermediairs (zoals leerkrachten, schuldhulpverleners, huisartsen of wijkteams) eenvoudig een aanvraag kunnen indienen voor meerdere voorzieningen voor kinderen die opgroeien in een gezin met weinig geld.

 Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.