nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 19 september 2023

SKEER!

Jeugdfonds Sport & Cultuur partner van SKEER!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught is partner van het Skeerfestival dat 24 september wordt gehouden in Den Bosch.

SKEER! is er voor jong en oud. De activiteiten zijn gericht op de Bossche jeugd, maar ook op ouders, grootouders, wijkbewoners en anderen. Het thema dit jaar is ‘zelfliefde’ en gaat over inclusie, diversiteit en gezamenlijkheid.

SKEER! Is al jaren een groot succes met grote namen als Lijpe, Ismo, Numidia, Sevn Alias en niet te vergeten wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson. Het festival is een begrip onder jongeren in ‘s-Hertogenbosch.

Dit jaar is er weer een kidscorner, maar ook een catwalk, sport workshops, dance, girlssoccer, een hangout en a stage of art. Aanwezig zullen zijn Fabienne, C-Beyond en verschillende DJ’s. Het Jeugdfonds zal voor enkele verrassingen zorgen.

Het Skeerfestival wordt gehouden van 12.30 uur tot 18.00 uur op de Markt in Den Bosch. Meer informatie over SKEER! is te vinden op website https://www.powerup073.nl/skeer-festivalLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.