nieuws

7 september 2023

Shirts EK-kwalificatieduels geveild voor Jeugdfonds

Mooi nieuws! De shirts van het Nederlands elftal van de komende zes EK-kwalificatieduels worden geveild en de opbrengst gaat naar het Jeugdfonds. 

‘Datgene te doen waar je hart ligt’

Aanvoerder Virgil van Dijk: ”Ik hoef niemand te vertellen hoe belangrijk het is dat kinderen bewegen. Afgezien daarvan is het lidmaatschap van een club ook belangrijk voor hun persoonlijke ontwikkeling. In een team leer je respect voor elkaar te hebben, iets voor elkaar over te hebben, door te zetten als het tegenzit, het leveren van een prestatie. En wat is er nou mooier dan datgene te doen waar je hart ligt, wat je echt leuk vindt.”

Directeur Petra Bosman is blij met het initiatief van de Oranje-internationals: “Elk kind verdient het om mee te doen en bij een club te horen. We vinden het ontzettend gaaf dat de Oranje-internationals aan ons gedacht hebben en de opbrengst van deze veiling aan ons fonds willen doneren!”

Veiling

Op de Oranjeshirts kan geboden worden via MatchWornShirt.com. De eerste veiling start donderdag 7 september om 20:45 uur tijdens de aftrap Nederland-Griekenland. De veiling eindigt zondag 10 september om 15.00 uur. De kick-off van de tweede veiling valt samen met het eerste fluitsignaal van het duel op zondag 10 september. In Dublin begint de wedstrijd tegen Ierland om 20.45 uur (Nederlandse tijd). De veiling sluit zondag 17 september om 15.00 uur.

In het voorjaar van 2021 ontvingen we ook een mooie donatie namens Snelle, het Nederlands elftal en de KNVB.Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.