nieuws

5 november 2018

Sanne Hans ambassadeur Jeugdfonds Sport & Cultuur!

Singer-songwriter Sanne Hans (Miss Montreal) is ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen die opgroeien in gezinnen met een minimum inkomen toch iets aan muziek, dans, theater, beeldende kunst of sport kunnen doen.

Muziek was altijd een belangrijke uitlaatklep voor Sanne. Ze groeide op in een gezin waar muziek maken vanzelfsprekend was. “Bij ons thuis maakte iedereen muziek. Ik kreeg veel aanmoediging en steun. Al van jongs af aan kon ik veel kwijt in mijn muziek, ook in moeilijke periodes. Dat is nog steeds zo. Ik gun dat alle kinderen en jongeren, maar juist kinderen die opgroeien in gezinnen waar weinig geld is, hebben een uitlaatklep nodig.

Ik vind het heel belangrijk kinderen te motiveren, daarom ben ik van plan om naar scholen te gaan en daar te vertellen dat ook kinderen die opgroeien in armoede mee kunnen doen. Ik kan niet wachten!”

Monique Maks, directeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur
“De persoonlijkheid van Sanne is enorm inspirerend; ze is vol creativiteit, innemend en gepassioneerd. En ze is open over wat haar beweegt, wat ze meemaakt in haar leven en wat de muziek haar allemaal brengt. Sanne geeft aan dat ze zelf aanmoediging en steun heeft gekregen om haar passie in de muziek te volgen. Voor heel veel kinderen is dit niet vanzelfsprekend. Daar wil ook Sanne verandering in brengen! We kijken ernaar uit dat Sanne vele kinderen weet te raken en te enthousiasmeren!”

Lees meer

‘Een uitlaatklep is zó belangrijk!’Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.