Ren mee voor het Jeugdfonds

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 26 april 2023

Ren de 4 Mijl voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Doe je mee?

Loop met anderen die het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen ook een warm hart toedragen de 4 Mijl van Groningen. De Charity Run is dit jaar een speciaal Jeugdfonds-startvak waar IEDEREEN aan mee kan doen. Haal €300 (het gemiddelde bedrag voor een jaarlidmaatschap van de sport- of cultuurclub voor een kind) of meer op in je eigen netwerk en start vooraan in het loopveld direct achter de wedstrijdlopers. Als dank voor jouw inzet krijg je van ons een speciaal Jeugdfonds-shirt zodat iedereen kan zien dat je meeloopt om alle kinderen mee te kunnen laten doen aan sport en cultuur.

Gratis startbewijs & extra beloning

Wanneer je €300 of meer aan sponsorgeld/donaties hebt opgehaald via jouw actiepagina (als lid van ons team) ontvang je voor jezelf een gratis startbewijs en het speciale Jeugdfonds-hardloopshirt. Onder de 10 lopers die het meeste geld op hebben gehaald wordt i.s.m. FC Groningen een mooie prijs verloot.

Wat moet je doen?

Ga naar de speciale actiepagina en word lid van ’team Jeugdfonds-4 Mijl Charity Run’ via de button ‘ik wil in dit team’. Vul jouw gegevens in om jouw persoonlijke actiepagina te maken. Laat jouw omgeving weten dat jij de 4 Mijl voor het goede doel gaat lopen.

Scholen

Voor schoolklassen is er een speciale actie. Loopt jouw klas de 4 Mijl in het FC Groningen shirt ontworpen door Kraantje Pappie? FC Groningen, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Kraantje Pappie dagen jouw klas uit om te gaan hardlopen! En daar kun je iets heel leuks mee winnen: FC Groningen shirts voor de hele klas, ontworpen door Kraantje Pappie! En hij komt ze persoonlijk langs brengen!
Lees hier meer over deze actie.

Bedrijven

Wil je als bedrijf extra impact maken met jullie deelname? Dat kan door naar de speciale actiepagina voor bedrijven te gaan, jullie actie aan te maken en geld op te halen. Hoeveel kinderen gaan jullie helpen? Een duo, kwartet, team, koor of zelfs een elftal aan kinderen?

Klik hier voor meer informatie, rechtstreekse links en veel gestelde vragen.

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.