nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 6 juli 2023

Prachtige donatie ontvangen van abcfinance

Jeugdfonds Sport & Cultuur spontaan het goede doel bij abcfinance

Het bedrijf abcfinance is actief als aanbieder van leasing- en factoringproducten. Het bedrijf ondersteunt middelgrote ondernemingen bij de benutting van hun potentieel met de nodige financiële armslag.

abcfinance is gevestigd in een prachtig gebouw op Pettelaarpark 130 in Den Bosch. In verband met de nieuwe inrichting van het kantoor kregen medewerkers de mogelijkheid oude kantoormeubelen te kopen voor een klein bedrag. De opbrengst zou naar een goed doel gaan.

De keuze van het goede doel moest passen bij de missie en kernwaarden van het bedrijf. Vitaliteit vloeit voort uit een van de kernwaarden. Daar hoort bewegen bij, maar ook cultuur en culturele ontwikkeling. Vervolgens raadpleegde men de Lokale Goededoelengids ‘s-Hertogenbosch. Met de kernwaarden als criteria maakte men een shortlist: een top-3 van goede doelen. Het personeel mocht daaruit een keuze maken. Een grote meerderheid (ongeveer 80 procent) koos voor Jeugdfonds Sport & Cultuur ’s-Hertogenbosch-Vught. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om aan sport en cultuur te doen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kreeg op 3 juli een bedrag van 1.946 euro overhandigd op het prachtige kantoor aan Pettelaarpark in ’s-Hertogenbosch.Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.