nieuws

15 oktober 2018

Oud-wielrenner Henk Lubberding neemt Alpe d’Huez cheque Allinq in ontvangst

Woensdag 10 oktober 2018 heeft oud-wielrenner Henk Lubberding als ‘special guest’ een cheque van Allinq in ontvangst genomen namens het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op 17 september hebben 27 medewerkers van Allinq de Alpe d’Huez bedwongen met als resultaat een geweldig bedrag voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur: 15.000 euro. Voor dit bedrag kunnen zeker 60 kinderen een jaar lang sporten.

Henk Lubberding is ambassadeur van Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland. Naast een woord van dank vertelde Henk hoe hij als jongen van 11 serieus is gaan fietsen en altijd aan sport heeft kunnen doen. En wat dit voor hem heeft betekend. En dat hij dit alle kinderen ook gunt.

Dit Allinq-fietsevenement is een initiatief van enkele collega’s en draagt de naam ‘Op naar de Top’. En op de top van de Alp werd de opbrengst voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur bekend gemaakt.

De sportieve collega’s van Allinq kregen goede tips over hoe je je voorbereid op een dergelijke zware sportprestatie, hoe je van de fietstocht kunt genieten en hoe je de berg ook weer veilig af kunt komen. Dit komt mogelijk goed van pas bij de sportieve uitdaging volgend jaar!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wordt al een aantal  jaren ondersteund door Allinq middels donaties vanuit kerstpakketten en sportieve evenementen.Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.