nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 25 september 2023

Opbrengst Diner D’Ambiance voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Stichting Dun Vuilen ‘Oek organiseert jaarlijks een uniek evenement ter ondersteuning van goede doelen in Breda. Dit jaar organiseerde de stichting een wel heel bijzonder evenement, namelijk Diner D’Ambiance. De opbrengst ging naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda.

Zondag 24 september werden 100 mensen verwend met een Diner D’Ambiance. Voor 100 euro konden zij een ticket kopen en zich van 15:00 uur tot 19:30 uur culinair laten verwennen in Restaurant Publieke Werken met een 7-gangen diner. De gasten werden verwend met heerlijke gerechten met bijpassende wijnen en bieren, bereid en geserveerd door leden van Dun Vuilen ‘Oek onder toeziend oog van professionals.

Hiernaast waren er meerdere artiesten, acts en entertainment om deze avond tot een nog groter succes te maken. Mensen die verhinderd waren bij dit evenement mochten ook zo een kleine donatie doen om het goede doel te steunen. Aan het einde van de avond werd een cheque met het mooie bedrag van 9000 euro uitgereikt aan onze penningmeester Bo de Jong.

Het was een geslaagd evenement met een erg mooie steun om kinderen en jongeren mee te laten doen aan sport en cultuur als daar thuis geen geld voor is.
Dank jullie wel!

Zie ook het bericht op:
Breda Vandaag: 9000 euro voor Jeugdfonds sport en cultuur Breda dankzij Stichting Dun Vuilen ‘Oek | BredaVandaag – Hét nieuws uit Breda
BredaNu: Diner D’Ambiance voor Jeugdfonds Sport en Cultuur haalt 9000 euro op | BredaNuLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.