nieuws

22 juni 2020

Opbrengst boek Kiki Bertens ‘Tennis met Kiki’ naar Jeugdfonds Sport & Cultuur

Toptennisster Kiki Bertens heeft op maandag 22 juni haar boek ‘Tennis met Kiki’ gepresenteerd. Met het boek wil Bertens, ambassadeur van tennis voor de KNLTB, kinderen laten zien hoe leuk tennis is, en ze inspireren om ook te gaan tennissen. De opbrengst van het boek komt ten goede aan ons fonds.

Onder toeziend oog van een aantal jonge fans die dromen van een carrière als die van Bertens, presenteerde Bertens haar boek. “Tennis is een geweldige sport voor alle leeftijden én elk niveau. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan”. In Nederland zijn 95.000 kinderen lid van een KNLTB-tennisvereniging. “Met dit boek hoop ik dan ook nog meer kinderen enthousiast te maken voor tennis”, aldus Bertens 

Tips van Kiki

In ‘Tennis met Kiki’ gaat Bertens in op alle aspecten die tennis zo leuk maken en vertelt ze hoe je nog beter kan worden. Verder wordt de lezer onder andere getrakteerd op tientallen tennistips, geeft ze antwoord op vragen van fans en deelt ze persoonlijke verhalen over haar leven als toptennisser.  

Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Het boek ‘Tennis met Kiki’ is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Kiki Bertens en de KNLTB. De opbrengst van het boek komt ten goede ons fonds. Met de opbrengsten van het boek betalen wij voor jeugdtennissers de contributie van de club en de benodigde tennismaterialen.  

‘Tennis met Kiki’ is vanaf 24 juni online en in de boekhandels te koop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kiki Bertens (@kikibertens) opLees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.