nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught pagina

‘s-Hertogenbosch & Vught | 25 juli 2023

Kinderen kunnen meedoen voorstelling Freerunners

Kinderen kunnen meedoen met voorstelling Freerunners!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is partner van het Theaterfestival Boulevard. Beide organisaties werken samen vanuit de overtuiging dat cultuur toegankelijk moet zijn voor álle jongeren in Den Bosch en de regio, onafhankelijk van hun financiële middelen.

Freerunners

Dit jaar werken beide organisaties samen rond het programma Freerunners, Is takes a child to raise a village/FREE. Dat vindt plaats van dinsdag 8 tot en met zaterdag 12 augustus 2023 in BBS de Kruiskamp, Jan Olieslagersstraat 51 in Den Bosch.

Het programma omvat freerunning, dans en muziek. Kinderen uit de wijk kunnen meedoen aan de voorstelling! Dagelijks worden na afloop de vorderingen getoond aan de buurt en andere bezoekers. Er is ook interactie met de bezoekers.

Iedereen tussen de 8-12 jaar kan gratis meedoen. Maximaal 30 deelnemers en vol = vol. Graag vooraf aanmelden bij Pien via pien@corpomaquina.nl.

Mede dankzij de inbreng van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught zal Theaterfestival Boulevard vrijkaartjes beschikbaar stellen voor mensen die het niet kunnen betalen en ook niet zo makkelijk naar een theaterfestival zullen gaan. Ook zal het Jeugdfonds zichtbaar zijn rondom de voorstelling.

Voor meer informatie over de voorstelling surf naar: https://www.festivalboulevard.nl/nl/programma/id-11331/it-takes-a-child-to-raise-a-village-free-al/

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch & Vught

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.