nieuws

11 mei 2022

Jeugdfonds verwelkomt Blis als mediapartner

Wij verwelkomen Blis als mediapartner. Blis verzorgt privacy-first programmatic advertising en ondersteunt het Jeugdfonds op deze manier om de doelgroep ouders met geldzorgen te bereiken.

In Nederland groeit 1 op de 11 kinderen en jongeren op in een gezin met geldproblemen. Deze kinderen missen de kans om te sporten of deel te nemen aan culturele activiteiten, omdat er thuis niet voldoende geld is. We vinden dat elk kind de kans verdient om mee te doen. Vorig jaar hebben we meer dan 65.000 kinderen geholpen door de contributie of het lesgeld voor de sport- of cultuurclub te betalen.

Steeds meer gezinnen hebben moeite om financieel rond te komen
“Het is cruciaal dat we kijken naar nieuwe manieren om bij zoveel mogelijk gezinnen bekend te maken dat wij kunnen helpen”, aldus Monique Maks, directeur Jeugdfonds Sport & Cultuur. “Blis draagt tijd, expertise en media ter waarde van € 20.000,- bij voor twee van onze mediacampagnes. Dit gaat helpen om onze campagnes te optimaliseren om gezinnen uit onze doelgroep te bereiken. We zijn heel dankbaar en enthousiast om ze aan boord te hebben.”

Sociale mobiliteit en diversiteit te bevorderen
Blis Rise is het initiatief van Blis dat beoogt diversiteit in de sector te brengen en sociale verandering te stimuleren. Het ondersteunen en stimuleren van inclusie, door kinderen en jongeren een kans te geven, is een van de kernpijlers van Rise en past daarom goed bij het doel en de activiteiten van het Jeugdfonds.

“We zijn ontzettend trots dat we mediapartner van Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn”, aldus Lucas Noordhoorn, Head of Sales Benelux en DACH bij Blis. “Het ondersteunen van kinderen en jongeren in hun ontwikkeling om zo sociale mobiliteit en diversiteit te bevorderen is zowel voor Blis, als mij persoonlijk, bijzonder belangrijk. Deze samenwerking stelt ons in staat om het Jeugdfonds te helpen gezinnen met geldzorgen te bereiken. We staan klaar om hen te helpen en kijken uit naar een waardevolle samenwerking.”

Lees meer over BlisLees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.