nieuws

12 oktober 2022

Jeugdfonds toegevoegd aan Rabo ClubSupport netwerk

Wij maken deel uit van het netwerk van Rabo ClubSupport. “Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Met deze uitbereiding van het ClubSupport netwerk zetten we een stap om het verenigingsleven in Nederland voor iedereen toegankelijk te houden.”

ClubSupport steunt onder meer door onze campagne Kies een club onder de aandacht te brengen. We zijn ontzettend blij om onderdeel uit te maken van Rabo ClubSupport netwerk en de komende periode besteden we aan het verder vorm geven van de samenwerking.

Over Rabo ClubSupport

De Rabobank steunt al 20 jaar verenigingen door heel Nederland met Rabo ClubSupport. Ieder jaar gaat een deel van het coöperatief dividend van de bank naar verenigingen. Verenigingen melden zich aan bij ClubSupport en geven aan voor welk doel zij geld kunnen gebruiken. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens stemmen op de club van hun keuze. Samen met onder andere NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden biedt Rabobank clubs en verenigingen kennis, netwerken en geld.Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.