gratis seizoenkaarten

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen pagina

Groningen | 12 juli 2023

Gratis seizoenkaarten FC Groningen

Verschillende oud-spelers, supporters en sponsoren van FC Groningen hebben sinds 2020 seizoenkaarten gedoneerd aan de ‘Stichting Laat ons weer eens samen juichen’. Deze seizoenkaarten worden verstrekt aan supporters in Stad en Ommeland die onder de armoedegrens leven.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen is één van de partners. Kinderen/jongeren (en een ouder/begeleider) die gebruik maken van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen voor hun sportlidmaatschap komen ook in aanmerking voor een aantal van deze gratis seizoenkaarten.

Bent u ouder/verzorger en maakt u voor het sportlidmaatschap van uw kind gebruik van het Jeugdfonds? Is uw kind groot fan en supporter van FC Groningen? Lijkt het u geweldig om samen met uw kind(eren) het hele seizoen naar de thuiswedstrijden van FC Groningen te gaan? Dan kunt u zich hiervoor aanmelden via deze link of door de onderstaande QR-code te scannen.

Voorwaarden:
– Uw kind(eren) maakt gebruik van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen voor betaling van het lidmaatschap van de sportvereniging.
– Uw kind is groot fan en supporter van FC Groningen (anders heeft aanmelden geen zin!)
– U bent van plan het hele seizoen structureel de wedstrijden met uw kind(eren) te bezoeken. Eventueel vervoer, parkeren en consumpties zijn voor eigen rekening van het gezin.
– Per gezin kan maar één ouder/verzorger een seizoenkaart ontvangen.
– De seizoenkaarten zijn alleen geldig voor seizoen 2023-2024. Het is verboden deze kaarten door te verkopen of anderszins ten gelde te maken. Misbruik zal tot intrekking van de seizoenkaarten leiden.

Dit aanbod is nadrukkelijk voor de echte supporters en niet als een leuk extra uitje bedoeld. Komend seizoen zal er de mogelijkheid zijn voor alle andere kinderen om een keer gratis naar een wedstrijd van FC Groningen te gaan. Houd hiervoor onze sociale media kanalen in de gaten. Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.