nieuws

Naar Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda pagina

Breda | 15 juni 2023

Breda Lacht Gala 2022

Wat een fantastisch bedrag leverde het Breda Lacht Gala van Ronde Tafel 21 op voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda!

Op 18 maart was het jaarlijkse benefietgala Breda Lacht van Ronde Tafel 21. Dit jaar stond het gala in het teken van het thema ‘Armoede & Eenzaamheid’.
In het prachtige hotel Ingenhousz Breda kwamen honderden gasten bijeen voor een avondvullend programma. De bourgondische verzorging en het entertainment toverden blije gezichten op de gasten, die zij in een photobooth ook nog konden vereeuwigen. Maar dat was nog niet eens de belangrijkste opbrengst van de avond. Aan het einde van de avond stond er ruim € 35.000 op de teller voor het goede
doel, met dank aan alle sponsors, de bezielende leiding van veilingmeester en natuurlijke alle gulle gevers. Voor het Gala had Ronde Tafel 21 drie goede doelen gekozen die met hun inzet de gevolgen van armoede en eenzaamheid in Breda tegen gaan.
Het gala leverde ons het fantastisch bedrag van €11.900,- op. Ook de andere twee goede doelen, Met je Hart Breda en Voedselbank Breda, ontvingen deze prachtige bijdrage. Geweldig!

Op 14 juni ontvingen wij van Michiel de Vlieger en Imar Frencken van de goede doelen commissie van de Ronde Tafel de cheque met deze mooie donatie.
Dank jullie wel!


Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.