nieuws

23 november 2018

BNP Paribas partner ‘The Floor is Yours’

BNP Paribas is partner geworden van ons breakdanceproject ‘The Floor is Yours’. Daniel Thielemans, CEO van BNP Paribas Nederland: “Via The Floor is Yours kan een nieuwe generatie op een toegankelijke manier kennismaken met kunst en cultuur. Het ontwikkelen van creativiteit en expressie vergroot de kans om later goed mee te kunnen doen in de samenleving. Voor jongeren die opgroeien in een gezin dat het niet breed heeft, is dit extra belangrijk. We zijn erg blij dat we als partner de komende drie jaar kunnen bijdragen aan het succes van dit project.”

De sponsoring van The Floor is Yours past binnen de doelstelling van BNP Paribas Nederland om een een positief verschil te maken binnen de Nederlandse culturele sector en binnen de internationale doelstellingen van het Dream Up programma van de BNP Paribas Foundation.

Via de BNP Paribas Foundation ondersteunt de bank het programma financieel als onderdeel van Dream Up; het internationale programma van de stichting voor sociale inclusiviteit en educatie door middel van het uitoefenen van een artistieke discipline.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is erg blij met deze bijdrage aan ons project.

Meer over ‘The Floor is Yours’.

 Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.