nieuws

8 december 2022

Sinterklaasactie Blue Atlantics

Op zaterdag 26 november organiseerden Blue Atlantics en het Jeugdfonds Sport Zwolle een Sinterklaasfeest voor gezinnen die wel een steuntje in rug kunnen gebruiken tijdens de dure decembermaand.
Maar liefst 55 kinderen werden met hun ouders verwelkomd in Het Anker in Westenholte met een heerlijke Sinterklaaslekkernij aangeboden door Tante Taartje. Vervolgens konden de kinderen knutselen en hun Pietengym diploma halen. Uiteraard was er ook een bezoek van Sinterklaas met zijn pieten. Voor alle kinderen was er een tas met cadeaus bij het afscheid.
Ilse Schuurman van Blue Atlantics vertelt: “55 stralende gezichten, dat is waar we dit Sinterklaasfeest voor georganiseerd hebben. Via familie en vrienden hebben we speelgoed ingezameld met als doel dit speelgoed aan te bieden aan gezinnen die het financieel zwaar hebben en waarvoor het in Sinterklaastijd niet eenvoudig is om aan cadeaus te komen. Daarnaast gunnen we deze kinderen en hun ouders een geweldig Sinterklaasfeest dat elk kind verdient. Dat is zeker gelukt!”
Wij willen de Blue Atlantics bedanken voor al hun inzet. Dankzij hen werd dit Sinterklaasfeest een groot succes! Hier doen wij het allemaal voor. Wij wensen de Blue Atlantics veel succes met de voorbereidingen voor hun reis over de Atlantische Oceaan. Bedankt dat jullie het Jeugdfonds Sport Zwolle hebben uitgekozen als goede doel! Zo kunnen wij zorgen dat zoveel mogelijk kinderen uit Zwolle kunnen gaan sporten.
Daarnaast willen wij OC Het Anker bedanken voor hun inzet tijdens het Sinterklaasfeest. Alles was heel erg goed geregeld. Op naar meer van dit soort evenementen.


Lees meer nieuws

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.