Kinderen voor Kinderen

Logo Kinderen voor Kinderen

 

Sinds 2017 is het Jeugdfonds Sport & Cultuur één van de goede doelen van Kinderen voor Kinderen.

2019: Jubileum gevierd met vier grote shows

Het 40-jarig jubileum van Kinderen voor Kinderen is op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober gevierd met vier grote shows in Rotterdam Ahoy. Uiteraard is er ook een nieuwe cd: ‘Reis Mee!’ met onder andere het liedje ‘Stiekem Snoepen’ van OBS het Startblok uit Harderwijk. De winnende klas was aanwezig bij de show in Ahoy waar Sanne Hans samen met het koor hun lied zong.

Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show is op 9 november uitgezonden op tv.

2019: Liedjeswedstrijd samen met ambassadeur Sanne Hans (Miss Montreal)

Ter ere van het 40-jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen in 2019 konden kinderen met hun klas deelnemen aan een speciale liedjeswedstrijd. Ambassadeur Sanne Hans ging met de top-3 klassen aan de slag om hun lied verder af te maken. Zij kwam langs op school om samen met de klas het liedje klaar te maken voor de cd. Het winnende lied is te vinden op cd #40 ‘Reis mee!’. Ook gaat de winnende klas naar Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show in Rotterdam Ahoy.

2018: Okido Podium

Onderdeel van Kinderen voor Kinderen is het Okido Podium. Het Okido Podium laat kinderen met talent zien; van een instrument bespelen tot penalty schieten. Kinderen voor Kinderen is er voor iedereen en elk talent is de moeite waard om gezien te worden! Uit alle inzendingen kiest het Kinderen voor Kinderen koor een aantal acts die mogen optreden met Kinderen voor Kinderen op tv!  Heeft jouw kind, leerling, buurmeisje of -jongen, neefje of nichtje een bijzonder talent? Meld je dan aan! Ieder kind mag alleen meedoen maar het kan ook samen met een vriendje of vriendinnetje, een hele groep of zelfs de hele klas.

2017: ‘Hier word ik gelukkig van’ ♫

Tjeerd P. Oosterhuis, producer van Kinderen voor Kinderen, liet zich in 2017 inspireren door negen kinderen die met hulp van het Jeugdfonds Sport & Cultuur kunnen zingen, dansen of sporten en schreef ‘Hier word ik gelukkig van’. Mareecha, Nicky, Ahmad, Erfan, Arda, Drejo, Liwa, Buer en Alex waren uitgenodigd om naar het Hilversum te komen om daar samen met Tjeerd te praten en muziek te maken. Het resultaat van deze leuke middag is uiteraard het geweldige lied:
Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.