Allianz Direct

Jeugdfonds Sport & Cultuur – Allianz Direct

Allianz Direct logo

Supporter van de helden van morgen

Sport vergroot niet alleen het zelfvertrouwen van kinderen, maar draagt ook bij aan hun sociale connecties en fysieke conditie. Dit is heel belangrijk – zeker voor kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Daarom heeft Allianz Direct vorig jaar samen met Usain Bolt de #DirectPromise gelanceerd! Met de Direct Promise kan iedereen bijdragen aan ons gezamenlijke doel: het supporten van de helden van morgen.

Allianz Direct zit in meerdere landen in Europa en dit mooie initiatief is gestart in Nederland. Hier is gekozen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur als goed doel om toekomstige sporthelden te helpen hun dromen waar te maken. Zo maakt Allianz Direct het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen meedoen aan sport en spel.

Allianz Direct steunt het Jeugdfonds met een donatie, de gezamenlijke campagne én hun #DirectPromise. Deze Direct Promise is samen met ambassadeur Usain Bolt gelanceerd en draait volledig om het supporten van de helden van morgen. Allianz Direct roept iedereen dan ook op om in actie te komen voor het goede doel. Dit kan door sportief of creatief in actie te komen op het actieplatform, of door te doneren.

Met deze samenwerking steunt Allianz Direct kinderen en jongeren in het bieden van (sport)kansen en optimale ontwikkeling. Want ieder kind verdient het om te sporten. Wij zijn er trots op dat we vorig jaar via deze weg 140 kinderen een jaar lang hebben kunnen laten sporten. Dit was pas de warming up: in 2022 willen wij nog meer helden van morgen supporten. Doe ook mee!

Meer over Jeugdfonds Sport & Cultuur en Allianz Direct

Wist je dat?

Nederlandse gemeenten zijn aangesloten bij ons.

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2021 via ons lid van een cultuurclub.