Jeugdfonds Sport & Cultuur – Allianz Direct

Allianz Direct logo

Supporter van de helden van morgen

Sport vergroot niet alleen het zelfvertrouwen van kinderen, maar draagt ook bij aan hun sociale connecties en fysieke conditie. Dit is heel belangrijk – zeker voor kinderen die opgroeien in gezinnen met geldzorgen. Daarom lanceert Allianz Direct samen met Usain Bolt de #DirectPromise! Met de Direct Promise kan iedereen bijdragen aan ons gezamenlijke doel: het supporten van de helden van morgen.

Vanuit Allianz Direct zijn de krachten gebundeld en in alle landen waar zij zitten is een goed doel gekozen dat toekomstige sporthelden helpt hun dromen waar te maken. In Nederland is er gekozen het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zo maakt Allianz Direct het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch kunnen meedoen aan sport en spel.

Allianz Direct steunt het Jeugdfonds met een donatie, de gezamenlijke campagne én hun #DirectPromise. Deze Direct Promise is samen met ambassadeur Usain Bolt gelanceerd en draait volledig om het supporten van de helden van morgen. Allianz Direct roept iedereen dan ook op om in actie te komen voor het goede doel. Dit kan door sportief of creatief in actie te komen op het actieplatform, of door te doneren.

Met deze samenwerking steunt Allianz Direct kinderen en jongeren in het bieden van (sport)kansen en optimale ontwikkeling – en support Allianz Direct de helden van morgen.

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

kinderen groeit op in armoede.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te sporten.

kinderen en jongeren kregen in 2020 de kans om te dansen, muziek te maken of schilderen.