nieuws

Naar Jeugdfonds Sport Limburg pagina

Limburg | 28 maart 2019

Ydwien Vervoort – Finaliste Miss Beauty of Limburg

Ongelooflijk trots en blij worden wij van het enthousiasme van Ydwien Vervoort: finaliste Miss Beauty of Limburg. Deze missverkiezing is de provinciale finale van Miss Beauty of the Netherlands. Alle finalisten zamelen geld in voor het goede doel en Ydwien heeft gekozen voor Jeugdfonds Sport Limburg.

Omdat Ydwien zoveel mogelijk kinderen wil helpen, heeft ze meerdere acties bedacht en uitgezet met als doel zoveel mogelijk geld op te halen. Zo werkt ze een aantal maanden vrijwillig in de horeca. Haar volledige loon en fooi gaat naar Jeugdfonds Sport Limburg. Daarnaast gaat ze met Koningsdag werken bij Jaune in Leiden. Haar loon van deze dag plus de opbrengst van de hapjes-verkoop gaat volledig naar het fonds. Alsof dit nog niet genoeg is rent ze op 20 april a.s. mee in de Ultimate Warrior 2019 in Roermond. Het sponsorgeld wat ze met deze run ophaalt gaat ook naar Jeugdfonds Sport Limburg.

Wij zijn ontzettend blij en trots dat Ydwien Vervoort zich met zoveel enthousiasme inzet voor Jeugdfonds Sport Limburg. Zij wil net zoals wij, zoveel mogelijk Limburg kinderen hun favoriete sport laten beoefenen.

Wil je Ydwien en daarmee de Limburgse kinderen steunen? Dat kan! Klik hier om naar haar actiepagina te gaan.

#meedoen #samenvoorallekinderenLees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Limburg

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.