Informatie-avond verenigingen

Naar Jeugdfonds Sport Eindhoven pagina

Eindhoven | 14 januari 2019

Follow-up avond voor verenigingen op 21 januari

Beste vereniging,

U weet als geen ander dat sporten ervoor zorgt dat kinderen lekker in hun vel zitten en zich beter kunnen concentreren op school. Hoe mooi zou het zijn als ieder kind een eerlijke kans krijgt om te sporten? Voor onze stage-opdracht aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven, doen wij een opdracht voor het Jeugdfonds Sport (JFS) Eindhoven met als doel; meer kinderen die in armoede opgroeien te laten sporten.

Follow-Up
Wij willen u graag uitnodigen op 21 januari 2019 voor een bijeenkomst, de “Follow-Up“. De Follow-Up is een avond waar de verenigingen uit Eindhoven tot elkaar komen om met en van elkaar te leren. Dit evenement wordt georganiseerd door het Jeugdfonds Sport Eindhoven.

Programma
Deze avond is er een programma voor u samengesteld, met een spreker van het Jeugdfonds Sport. Ook zal er een spreker namens Eindhoven Sport aanwezig zijn, die uw kennis en kunde komt verbreden met betrekking tot ledenwerving. Om de avond af te sluiten zal er een vereniging een aantal vragen beantwoorden met haar ervaring over de succesvolle samenwerking met het Jeugdfonds Sport. U zal deze avond kennis op doen over hoe u uw vereniging naar een hoger niveau kan tillen!

Praktische informatie

 • Het evenement vindt plaats op maandag 21 januari 2019.
 • De locatie is het Indoor Sportcentrum te Eindhoven.
  o Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven.
  o Vergaderruimte AB, ingang door (twee klapdeuren) en dan aan uw linkerhand.
 • Parkeren kan gratis onder de Fontys Sporthogeschool.
  o Theo koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven.
 • Om 19.00 uur staat de koffie/thee klaar, waarbij het programma start om 19.30 uur.
 • De avond zal uiterlijk om 21.30 uur afgelopen zijn.
 • Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

Aanmelden?
Wilt u uw vereniging naar een hoger niveau tillen en bij deze avond aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar j.lavrijssen@student.fontys.nl. Vermeld hierbij met hoeveel personen u deze avond aanwezig zal zijn. Opgeven kan uiterlijk tot 16 januari 2019.

Hoe mooi zou het zijn als we samen ervoor kunnen zorgen dat we meer kinderen kunnen laten sporten en U als vereniging hierdoor ook meer leden krijgt?Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Sport Eindhoven

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.