donatie JANS'

Naar Jeugdfonds Cultuur Arnhem pagina

Arnhem | 3 juli 2018

Donatie van JANS’ aan Jeugdfonds Arnhem

FANTASTISCH BEDRAG GEDONEERD AAN JEUGDFONDS CULTUUR ARNHEM!

Bij de opening van JANS’ in Musis is door de genodigden maar liefst €1992,- bijeen gebracht ten gunste van het Jeugdfonds Cultuur Arnhem. Namens de coördinatoren en het bestuur veel dank hiervoor!

Het was een feestelijke opening! Het optreden van Introdans, de voordracht van stadsdichter Jesse Laport, de toespraak van burgemeester de heer Ahmed Marcouch, directeur Stadstheater en Musis de heer Verburgt en natuurlijk de overhandiging van het grootste Arnhemse Meisje, zorgde voor een programma vol met Arnhemse iconen!

Deze mooie donatie gaat het Jeugdfonds Cultuur Arnhem besteden aan het vergoeden van cultuurlessen voor jeugd tussen 4-18 jaar. Het fonds ondersteunt ook een aantal projecten voor jeugd in Arnhem waarbij kennismaking met muziek, theater, kunst etc. gestimuleerd wordt.

Foto boven: Alex en Betine van Hooff, burgemeester Ahmed Marcouch, Chantal Gerritsen en Addie Roelofsen (mede-eigenaren JANS’)

Foto re-boven v.l.n.r. Dick van der Meer (penningmeester-secretaris JFCA), Karen Verkerk (voorzitter JFCA) en Alex van Hooff (mede-eigenaar JANS’)

 Lees meer nieuws Lees meer nieuws van Jeugdfonds Cultuur Arnhem

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2023 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2023.