Cultuur@CruyffCourts

Cultuur@CruyffCourts

Cruyff Courts zijn populaire vrijplaatsen in vaak armere wijken waar kinderen en jongeren kunnen sporten. Dankzij een unieke samenwerking met de Johan Cruyff Foundation organiseren we met Cultuur@CruyffCourts óók culturele en creatieve activiteiten. 2020 was voor iedereen een jaar vol uitdagingen. Ook voor de jeugd. We zijn daarom heel blij dat we in 2021 op minstens 19 Cruyff Courts terugkeren om wekelijks heel veel kinderen te enthousiasmeren!

Bekijk het programma en de deelnemende Cruyff Courts

Cultuur@CruyffCourts | Jeugdfonds Sport & CultuurHotspots in de wijk

Kinderen tussen de 8 en 15 jaar kunnen bij Cultuur@CruyffCourts hun hart ophalen. Voetballen of vloggen, tennissen of rappen; op de Cruyff Courts krijgen kinderen en jongeren de kans te ontdekken wat ze leuk vinden. De Cruyff Courts zijn een veilige ontmoetingsplek waar kinderen saamhorigheid ervaren, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en om leren gaan met winnen en verliezen. Het project is daarmee waardevol voor de fysieke en mentale ontwikkeling van de kinderen.

Bekijk hieronder op welke plekken Cultuur@CruyffCourts in 2021 plaatsvindt, bekijk mooie plaatjes én lees mooie verhalen van lokale projecten.

Partner worden?

Cultuur@CruyffCourts biedt organisaties ook de mogelijkheid projectpartner te worden. Meer weten? Mail naar yasmine.bayoumy@jeugdfondssportencultuur.nl.

gemeenten doen al mee aan Cultuur@CruyffCourts

uur aan culturele activiteiten op de Cruyff Courts

Gemeenten die meedoen

Verhalen

Foto's en video's

Partners