Jeugdfonds Sport Rotterdam

Het Jeugdfonds Sport Rotterdam betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten.

Spelregels

Contactgegevens

Coördinator(en): Coördinator:Mandy Leenpoe
Helpdesk: 010-4794457 / rotterdam@jeugdsportfonds.nl
Aanwezig: Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur
Email: mandy.rotterdam@jeugdfondssport.nl
Telefoon: 06-11519435
Donaties op: NL54ABNA0981958621
KvK nummer: 24412481
RSIN nummer: 817789832
Meer info: Voor alle zaken omtrent aanvragen, administratie, aanmeldingen van intermediairs en administratieve afhandeling kunt u contact opnemen met onze Helpdesk. Voor alle zaken aangaande donaties, samenwerkingsverbanden, PR en dergelijke kunt u contact opnemen met de Coördinator.

Bent u al intermediair?

Log in


Bestuur

Willem Spierings (Voorzitter), Koen Evers (Penningmeester), Caroline van Weert (Vice-voorzitter - Bestuurslid), Jan van der Meer (Bestuurslid), Gerard van der Zalm (Bestuurslid), Jacques van Steen (Bestuurslid)

Wat moet je doen?

Stap 1: Vraag aan de juf of meester van je kind, de buurtsportcoach, de schuldhulpverlener of bij het wijkteam of ze je willen helpen om een aanvraag te doen. Dit doen zij samen met jou, op de computer. Als de aanvraag naar het fonds is gemaild, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten of op les.

Stap 2: De juf of meester, de buurtsportcoach, schuldhulpverlener of het wijkteam vertelt je meestal binnen een week of het Jeugdfonds de lessen betaalt.

Stap 3: Betaalt het fonds? Meld je kind dan aan bij de sportclub of de instelling, bijvoorbeeld de muziek – of dansschool, waar je kind naar toe wil. Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de club of lesgever.

De spelregels zijn in elke gemeente een beetje anders.

Ik help een kind

Je komt ze vast regelmatig tegen tijdens je werk: kinderen die niets aan sport, muziek, dans, theater of beeldende kunst kunnen doen omdat er thuis te weinig geld is. En dat terwijl het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen. De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe vrienden. Gelukkig kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen. Wij betalen het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zie jij in je werk regelmatig kinderen uit gezinnen waar thuis niet genoeg geld is om mee te doen? Word dan intermediair!

Intermediair worden?

Intermediair word je door je aan te melden bij ons aanvraagsysteem. Als je aan de criteria voldoet, word je erkend als intermediair en kun je aanvragen voor een of meerdere kinderen indienen. Heb je vragen? Neem contact op met de coördinator.

Wist je dat?

gemeenten zijn aangesloten bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur

kinderen opgroeit in armoede

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te sporten

kinderen en jongeren in 2017 de kans kregen om te dansen, muziek te maken, schilderen...