Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen in Haarlem en Zandvoort waar te weinig geld is voor een sportclub, zwemles, muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.

Klik voor korte en bondige informatie.

Kinderen 4 t/m 17 jaar kunnen op sport- én cultuurlessen. Wil je voor je kind een aanvraag doen? 

Zelf doen met Stadspas via Sam&

Let op: Momenteel is het erg druk, de aanvragen nemen daardoor meer tijd in beslag. Het kan zijn dat u wat langer op een reactie van ons moet wachten.

Hulp gewenst? Lees hieronder verder bij ‘Voor ouders’.

 

Voor ouders

Wat moet je doen?

Weet je al waar je kind op les wil, wat het kost en of er plaats is? Volg dan deze stappen:

Stap 1: Vraag aan de juf of meester op school, iemand van het sociaal wijkteam of van een andere organisatie uit onze intermediair-lijst om voor je kind een aanvraag te doen. Zij zijn Jeugdfonds ‘intermediairs’ en doen dit samen met jou op de computer. Welke informatie ze nodig hebben, staat in deze Ouderkaart.

Stap 2: De intermediair vertelt je binnen een paar weken of het Jeugdfonds de lessen betaalt.

Stap 3: Betaalt het Jeugdfonds? Meld je kind dan aan bij de club of lesgever waar je kind naar toe wil. Het Jeugdfonds betaalt het lesgeld rechtstreeks aan de club of lesgever. Vergeet niet om elk jaar opnieuw een aanvraag te doen.

Nb. Ben je (digi)taalvaardig, heb je de spelregels en de veelgestelde vragen gelezen en geen vragen meer?Dan kun je ook zelf een aanvraag doen via www.samenvoorallekinderen.nl.

Voor kinderen met een Haarlem Pas betalen wij het lesgeld en eventueel een waardebon voor bijhorende spullen tot een maximum van € 350 voor sport en € 500 voor cultuur per aanvraag per jaar. Met een Zandvoort Pas is dat  € 225 voor sport en € 450 voor cultuur. Kijk vooraf ook de andere spelregels goed na.

Volg ons op

Contactgegevens

Coördinator(en): Jonna Becker
E-mailadres: jonna.haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl
Telefoon: 06-43121900 (bedrijfsnummer) Helpdesk: voor aanvragen of vragen mail naar; administratie.haarlem@jeugdfondssportencultuur.nl (Tijdelijk; wegens de vele aanvragen hebben we momenteel een langere verwerkingstijd, onze excuses voor het ongemak!)
Aanwezig: telefonisch bereikbaar op vrijdag tussen 09:00 - 13:00

Adres: Schipholpoort 2, 2034 MA Haarlem (postadres)
Donaties op: NL17RABO0131795201
KvK nummer: 34270407
RSIN nummer: 817816847
Meer info: Een vraag (buiten openingstijden) kun je ook sturen via Whatsapp naar ons bedrijfsnummer 06-43121900. We zullen dan z.s.m. terugkomen met een reactie.


Ben je al intermediair?

Log in Aanmelden

Spelregels

Download hier de spelregels

Download

Nieuws

Verhalen

Ambassadeurs

Bestuur

Marijke Lodeweegs (Voorzitter), Marjolein Lommerse (Secretaris), Arie Noomen (Penningmeester), Els-Anouk Kuipers (Bestuurslid), Maarten van Heugten (Bestuurslid)

Korte, handige informatie

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een Jeugdfonds bijdrage? Hoe je in de buurt een club vindt of hoe dat precies gaat met de betaling? Klik dan hier voor alle veel gestelde vragen van ouders en intermediairs

Of klik voor:

Verkorte info en regels voor ouders Zwemles in Haarlem Zwemles in Zandvoort Winkels voor waardebon Alle Spelregels Ouderkaart Lijst van intermediairs Verhalenverslag 2022

Wist je dat?

kinderen en jongeren in Nederland groeit op in armoede.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een sportclub.

kinderen en jongeren werden in 2022 via ons lid van een cultuurclub.

uitgegeven sport- en cultuurattributen in 2022.